Sitenin Genel Görünümü ve Logo

Sitenin Genel Görünümü ve Logo


Soru çözüm sitesinin logo tasarımını bitirdim. Bir kaç tasarımın arasından bu tasarımı kullanmaya karar verdim.

Sitenin büyük bölümünü bitirdim. İstediğim duruma getirene kadar yayına açmak istemiyorum. Başlangıç ne kadar sağlıklı olursa işimiz okadar kolaylaşır. Sağlıklı hizmet vermeden öğrenci arkadaşlarımın vakti almak istemem. Bir kaç gün daha gecikebilir. Kodlarla uğraşmak hazır tasarımı alıp kullanmak kadar kolay değilmiş. Biraz kişiselleştirmeye çalışınca işler büyüdü...Şimdilik sitenin gidişatından haberler bu kadar. Yarım kalan işlere devam..Fizik çalışmayı ihmalk etmeyin. Fizik dersi ihmale gelmez..

[caption id="attachment_271" align="aligncenter" width="248" caption="SoruÇözüm sitenin genel görünümü"][/caption]

2 yorum :

  1. ilknur15/11/08

    sizi çok ama çoook tebrik ediyorum öncelikle estetik ve sanatsal bakış açınız fizikçilerde pek nadir görülen bir meziyet seçtiğiniz renkler ve yazı karakterleri muhteşem güzel ve ilgi çekici fiziği sevdirme adına yaptığınız bu mükemmel çalışmalar uykusuz geceler gayretinizi boş çıkarmamış benim gibi nice bilim aşıklarının her satırını okuyacak çözümlü her soruyu videodan izleyecek ve siteye üye olucak kadar hoşuna gitmiştir sizi yürekten kutluyorum:)

    YanıtlaSil
  2. @ilknur

    İyi dileklerin için teşekkürler. zaman sıkıntısı nedeniyle SoruÇözüm sitemiz bir hayli gecikebilir. dershane öğretmeni olmam nedeniyle interntete yayınlamak için soruçözüm hazırlamaya vakit bulamıyorum.

    en kısa süre soru çözümleri ile görüşmek dileğiyle

    YanıtlaSil

Yorumunuz en kısa sürede gözden geçirilip uygun bulunması durumunda sitede yayınlanmasına izin verilecektir